fbpx
Bitdenex Blogs

De top 4 meest potentiële cryptomunten van 2020!

Cryptovaluta heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de populairste investeringsmogelijkheden. Met alle nieuwe munten die er de afgelopen tijd bij zijn gekomen, is de grote vraag dan ook in welke het meest potentieel is.  Hoewel de meningen hierover verdeeld zijn en we niet in de toekomst kunnen kijken, kunnen we door verwachtingen en analyses wel een inschatting maken welke munten er in 2020 en de jaren hierop het meest potentieel hebben.

Vandaag gaan we dieper in op de top 4 meest potentiële cryptomunten van 2020.

1.        Bitcoin (BTC)

Op nummer 1 staat de populairste munt onder de munten, de Bitcoin. Hoewel het bijna als cliché klinkt staat de munt vooralsnog op de eerste plek van meest potentiële munt.  De Bitcoin heeft zich de afgelopen jaren meerdere keren bewezen als goede investering. 

Door zijn bekendheid en groot marktaandeel kun je dus bijna vaststellen dat deze munt niet snel zal verdwijnen en maakt het dus ook zeker een munt die in je crypto portfolio moet hebben.

Wat de Bitcoin zo aantrekkelijk maakt, is dat er een maximaal aantal van 21 miljoen munten zijn vastgesteld. Nu dat dit aantal nog niet bereikt is worden er maandelijks nog nieuwe munten beschikbaar gesteld, maar in de toekomst zal dit stoppen.

Wat dit inhoud is dus dat er dus een limiet is aan het aanbod van de munt, terwijl de vraag alleen maar zal groeien. Dit zal er voor zorgen dat er een schaarste ontstaat, waardoor het dus ook meer waard zal worden.

Er zijn experts die zelfs voorspellen dat de koest zal stijgen tot 1 miljoen dollar, wat wel 100 keer zoveel is dan de huidige staat.

2.        Ripple (XRP)

Op de Bitcoin na is de munt die het meest potentieel is in 2020 de (XRP) van Ripple. Naast dat ze de 3de plek op de markt hebben veroverd, hebben ze ook een doel wat erg afwijkt van de Bitcoin.

Waar de Bitcoin juist in de wereld is gebracht om de banken te vermijden, werkt Ripple samen met een van de grootste banken ter wereld zoals Bank Santander en American Express. Ripple heeft juist het doel om via hun blockchain het internationaal betaalverkeer te verbeteren door het sneller en eenvoudiger maken.

De samenwerking met deze banken zorgt dat er grote hoeveelheden munten gekocht zullen worden en daardoor de prijzen flink zullen stijgen.

Door de relatief lage waarde die de Ripple nu nog heeft, kunnen er daardoor nog hoge rendementen behaald worden. Meer weten over Ripple? https://bitdenex.com/wat-is-ripple/

3.        Ethereum (ETH)

Ethereum heeft niet alleen een eigen munt, met hun blockchain zijn hun zowel betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe munten maar ook het inzamelen van investeringen die ook bedoeld zijn voor de creatie van munten. 

Wat Ethereum nog meer interessant maakt, is dat ontwikkelaars op de blockchain van Ethereum, smartcontract’s kunnen onwikkelen. Meer weten over Ethereum? https://bitdenex.com/wat-is-ethereum-eth-en-waarom-is-het-interessant-voor-investeerders/

4.        Litecoin (LTC)

De Litecoin is in eerste instantie op de wereld gebracht als alternatief op de Bitcoin. Het grootste doel hierbij was dat de munt veel lagere kosten en meer snelheid zou hebben. Dat doel hebben ze bereikt en is de munt nu inmiddels al goed geadopteerd in de community.

Conclusie:

Al met al, zijn er genoeg alternatieve voor de Bitcoin echter is het zoals het bij elke investering belangrijk dat je vooraf goed onderzoek doet naar de valuta waarin je wilt investeren.

Cryptovaluta’s staan bekend om hun schommelingen en snel veranderende prijzen, wat het dus aan de ene kant een investering maakt die hoge rendementen kan behalen, maar ook een die iets meer risico met zich mee brengt. Het is daarom belangrijk dat je een strategie hebt voordat je begint met handelen.

Wij hebben voor degene die geïnteresseerd zijn om te investeren in cryptovaluta een blogartikel geschreven waar een aantal essentiële adviezen geven die je goed kunt gebruiken voordat je begint met handelen.

Ben jij ook klaar om actie te ondernemen en te zien wat voor mogelijkheden er voor jou in de markt liggen? Aarzel niet en schrijf je vandaag nog (gratis) in!  

Previous ArticleNext Article