fbpx
Bitdenex Blogs

Vastgoed en goud zijn verleden tijd, Bitcoin is de toekomst.

Onder traditionele investeerders is de interesse in Bitcoin de afgelopen maanden gegroeid. Sommige kenners speculeren dat dit te maken heeft met de maatregelen die de overheid en centrale banken nemen om de economische schade die het coronavirus heeft meegebracht te herstellen.

Vlakke koers

Na een flinke opleving sinds het begin van maart, is de Bitcoin-prijs de laatste twee maanden vlak gebleven. De bekende schrijver, investeerder en ondernemer Robert Kiyosaki, van het boek ‘Rich Dad, Poor Dad’ en “Why The Rich Are Getting Richer” zegt dat vastgoed en goud verleden tijd zijn en dat de Bitcoin nu steeds meer op het toneel komt.

‘Het is belangrijk voor oude jongens zoals ik, om de crypto wereld te begrijpen, omdat dat de nieuwe wereld is die in zicht begint te komen en wij vastgoed en goud jongens worden eruit gefaseerd’ is wat Kiyosaki vertelde tijdens een belangrijke radio-uitzending. Kiyosaki is een gerespecteerde investeerde en bracht in het jaar 1997 het boek Rich Dad, Poor Dad uit wat een van de meest gelezen boeken is op financieel gebied en verkocht wereldwijd 40 miljoen exemplaren.

Old vs New

Toen Kiyosaki met de bekende Bitcoin investeerder Anthony Pompliano sprak, schatte hij dat de Bitcoin koers binnen een periode van drie jaar zal oplopen tot wel 75.000 dollar.

‘Er is dus duidelijk een strijd tussen de jonge en de oude jongens’ zei Kiyosaki. Waar hij hiermee op doelt, zijn traditionele investeerders als Warren Buffet, die meerdere keren heeft toegezegd dat hij niet in Bitcoin geloofd en zal gaan investeren.  Kiyosaki: ‘als oude man heeft het voor mij lang geduurd om het Bitcoinvirus te krijgen, maar ik zet de stap en koop het nu.’  Hieraan voegde hij toe dat hij in 2017 in gedachten had de Bitcoin te kopen maar dat niet heeft gedaan toen de prijs bijna 20.000 dollar was.

De halving van dit jaar heeft de interesse van Kiyosaki in de Bitcoin pas echt opgewekt. Toen alle centrale banken de geldprinters weer aan hadden gezet om de economie te steunen.

Ben je er ook van overtuigd dat goud en vastgoed oud nieuws zijn en Bitcoin de toekomst? Schrijf je in en begin vandaag nog te investeren in Bitcoin!

Previous ArticleNext Article